School, Alkmaar

Glas en energiebesparing

Nieuwe Subsidie op HR++ beglazing.

Voor de periode van 15 september tot 1 maart 2017 wordt er subsidie gegeven op meervoudige energiebesparende maatregelen voor bestaande woningen van particulieren woningeigenaren en VvE’s met koopwoningen.

Het is niet mogelijk om subsidie aan te vragen voor alléén het vervangen van het bestaande glas voor hoog rendementsglas (HR++ of Triple). De subsidie wordt meerjarig ingezet voor pakketten en combinaties van energiebesparende maatregelen in bestaande woningen en niet voor enkelvoudige maatregelen. Er dient dus naast de vervanging van glas altijd nog minimaal nog één extra energiebesparende maatregel gekozen worden, zoals spouwmuurisolatie, gevelisolatie, dakisolatie, vloer- of bodemisolatie.

Bij de aanvraag moet een voor akkoord getekende offerte zitten van een bedrijf die de werkzaamheden gaat uitvoeren inclusief een opname door het bedrijf van het aantal m2 en met vermelding van de uit te voeren maatregelen. De woningeigenaar dient ook een ondertekende verklaring mee te sturen dat hij na goedkeuring de maatregelen daadwerkelijk zal uitvoeren.

De maatregelen moeten binnen 4 maanden na de subsidiebeschikking worden gerealiseerd.

Per woning wordt éénmaal subsidie verstrekt.

Er zijn diverse soorten glas. Afhankelijk van wensen en situatie.
Met of zonder ventilatierooster en hardglazen klepraampjes.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van

  • HR++ beglazing
  • Zonwerende beglazing
  • Akoestische beglazing
  • Gelaagde beglazing
  • Brandwerende beglazing

Meer informatie over beglazing?

072 – 57 19 565

info@breedschilderwerken.nl